Названо 9 найкращих телефонів Xiaomi, які варто купити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Телефони Xiaomi у багатьох асоціюються з добрим співвідношенням ціни та якості. Не дарма саме про них з’явився мем ”топ за свої гроші”. Вони часто встановлюють стандарти для своєї категорії та пропонують хороші цінники. Китайський виробник тепер продає телефони далеко за межами Китаю, що полегшує покупцям доступ до продуктів Xiaomi. Від телефонів початкового рівня за 100 доларів до справжніх флагманів з інноваційними камерами Xiaomi виробляє одні з кращих телефонів, які ви можете купити сьогодні. Щоб це не звучало надто солодко, давайте просто об’єктивно поглянемо на ці моделі.

Реклама

Найкращі телефони Xiaomi

Нижче для порівняння наведу основні особливості смартфонів, які варто звернути увагу.

Redmi Note 10 Pro – два дні на одному заряді

Redmi Note 10 Pro поєднує у собі найкращі функції Xiaomi у бюджетному сегменті. Ви отримуєте великий 6,67-дюймовий AMOLED-екран з частотою оновлення 120 Гц, чіпсет Snapdragon 732G, 108-мегапіксельну задню камеру, 16-мегапіксельну фронтальну камеру та акумулятор ємністю 5020 мАг. У звичайному сценарії використання ви отримаєте дводенну автономність. Це більше, ніж у багатьох конкурентів.

POCO M4 Pro 5G — телефон із роз’ємом для навушників

POCO M4 Pro 5G поєднує у собі відмінний дизайн та потужну батарею ємністю 5000 мАг, якої так само легко вистачає на два дні роботи без підзарядки. Інші начинки теж на висоті, але цікаво те, що він отримав роз’ємом 3,5 мм . Лоток для двох SIM-карток теж на місці. Це один з найкращих бюджетних телефонів, які ви можете купити прямо зараз.

Xiaomi 11T Pro 5G – справжній хіт

Xiaomi 11T Pro 5G – це флагман з великим екраном та флагманськими характеристиками. Він отримав AMOLED-матрицю з частотою 120 Гц, чіпсет Snapdragon 888 , провідну та бездротову зарядки потужністю 120 Вт, але у нього немає по-справжньому серйозного захисту від води – тільки IP53. Але цього вистачило, щоби на момент виходу минулого року цей телефон став справжнім хітом.

Xiaomi Mi 11 – продуктивний флагман

Mi 11 має гарний дизайн із вигнутим екраном, хоч і не всім це подобається. Зате у нього камера з роздільною здатністю 108 Мп, яка може конкурувати з Galaxy S22 та іншими флагманами. Всередині також можна знайти Snapdragon 888, 8 ГБ ОЗП і 128 ГБ постійної пам’яті. Зображення виводиться на великий 6,81-дюймовий AMOLED-екран із частотою 120 Гц, а живиться телефон від батареї ємністю 4600 мАг. Дротова та бездротова зарядки мають потужність 55 Вт.

Xiaomi Mi 11 Lite – найкращий бюджетний телефон

Mi 11 Lite – один з найкращих бюджетних телефонів середнього класу, які ви можете купити. Він компактний, тонкий та дуже легкий , що грає йому на руку. І нехай у нього не найбільша батарея, але вистачає. Зате він пропонує гарний екран AMOLED із частотою 90 Гц, Snapdragon 780G у поєднанні з 6 ГБ оперативної пам’яті, камеру на 64 МП та акумулятор ємністю 4250 мАг. Що важливо, є швидка зарядка на 33 Вт.

POCO X3 Pro – смартфон з РК-екраном

POCO X3 Pro має яскравий 6,7-дюймовий РК-екран із частотою оновлення 120 Гц. Він працює під керуванням Snapdragon 860 разом із 6 ГБ оперативної пам’яті вже у стандартній комплектації. Також він пропонує батарею ємністю 5160 мАг із швидкою зарядкою 33 Вт. Ззаду знаходиться камера з роздільною здатністю 64 Мп, а збоку сканер відбитків пальців. Це найвдаліше розташування для нього.

Redmi Note 9T – доступний телефон з 5G

Нехай Xiaomi і процвітає у створенні телефонів з хорошим співвідношенням ціни і якості, але компанія зовсім не вміє називати. Але Redmi Note 9T це не потрібно. Він пропонує доступний 5G завдяки своїй мінімальній ціні. Вам навіть не потрібно йти на великі компроміси, щоб мати 5G за менші гроші, тому що ви, як і раніше, отримуєте акумулятор ємністю 6000 мАг, швидку зарядку 18 Вт, 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ постійної пам’яті та потрійну основну камеру.

Xiaomi Redmi 9T – найкращий бюджетний телефон

Xiaomi – король сегмента початкового рівня, і Redmi 9T доводить це своїм існуванням. Телефон оснащений 6,53-дюймовим екраном з роздільною здатністю FHD+, чіпсетом Snapdragon 662, 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої пам’яті у стандартній комплектації. На задній стінці розмістилася камера на 48 Мп, а всередині величезна батарея на 6000 мАг із швидкою зарядкою 18 Вт. Є навіть підтримка NFC.

Black Shark 4 Pro — ігровий телефон Xiaomi

Любителі мобільних ігор будуть більш ніж задоволені Black Shark 4 Pro. У нього є фізичні тригери , які з’являються коли вони вам потрібні. Вони корисні як у грі, так і у повсякденному використанні, оскільки на них можна настроїти виконання швидких команд. Усередині, як і слід очікувати, встановлений процесор Snapdragon 888. Спереду розмістився екран з діагоналлю 6,67 – це AMOLED із частотою 144 Гц. Зарядка справді швидка – 120 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ