Дизайн Samsung Galaxy M53 5G розкритий до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери опублікували черговий звіт, присвячений майбутній середньобюджетній новинці Samsung – моделі Galaxy M53 5G. Цього разу в мережі виявився деталізований рендер, який у деталях розкриває особливості дизайну майбутньої новинки.

Судячи із зображення, апарат нагадує представлений раніше Galaxy M33. Він також отримає квадратний модуль із чотирма камерами з винесеним за його межі спалахом. За даними, смартфон першим в М-серії отримає 108-мегапіксельний датчик зображення. Її доповнять ширококутний модуль на 8 Мп, сенсор для макрозйомки та датчик глибини з роздільною здатністю 2 Мп у кожного.

Гаджету приписують 6,7-дюймовий Super AMOLED-дисплей (Full HD+) із частотою оновлення 120 Гц, процесор MediaTek Dimensity 900, 6/8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 128 ГБ. Ємність акумулятора смартфона з підтримкою 25-ватної швидкої зарядки імовірно складе 5000 мАг. Дата анонсу та ціна Samsung Galaxy M53 5G поки не оголошені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.