iPhone SE 2022 року розчарував Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
iPhone SE (2022) продається гірше, ніж очікувалося. У зв’язку із цим Apple планує скоротити виробництво моделі. Про це повідомляє аналітик Мінґ-Чі Куо. 

За його даними, постачання буде скорочено з 25-30 млн до 15-20 млн за перший рік. На виробництві проблем немає, причиною цього буде попит на модель нижче за очікуване.

Видання AppleInsider доповнює, що основним фактором зниження попиту на смартфон щодо очікуваних показників стала нестабільність економіки через коронавірус та політичну ситуацію у світі. 

Реклама

Раніше Apple також скоротила виробництво модельного ряду iPhone 13 з аналогічних причин. Видання AppleInsider повідомляє, що можливо аналогічні заходи будуть вжиті щодо AirPods. Проте конкретики на цю тему наразі немає. 

До цього стало відомо, що iPhone SE отримав унікальну особливість корпусу, якої немає в iPhone 13, – це низьковуглецевий алюміній як основний матеріал. Він знижує вплив металу на навколишнє середовище під час створення корпусу. При безвуглецевому процесі плавки з урахуванням гідроенергетики виділяється кисень, а чи не парникові гази, небезпечні атмосфери. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ