Honor X9: процесор Snapdragon, швидка зарядка та флагманський дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство смартфонів Honor поповнило модель під назвою Honor X9. Новинка, що зовні нагадує дорожчий HUAWEI Mate 40, обзавелася продуктивним залізом середнього класу, ємним акумулятором і прошивкою за допомогою сервісів Google.

Гаджет отримав IPS-дисплей діагоналлю 6,81 дюйма з роздільною здатністю 2388×1080 пікселів, частотою оновлення 120 Гц та врізаною вгорі по центру фронтальною камерою на 16 Мп. Смартфон побудований на базі процесора Snapdragon 695 з підтримкою 5G, оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ. За автономність гаджета відповідає акумулятор на 4800 мАг за допомогою 66-ватної швидкої зарядки.

Модуль тильної камери Honor X9 включає основний 48-мегапіксельний сенсор та пару допоміжних по 2 Мп (макрооб’єктив та датчик глибини). Для розблокування апарата, крім бічного сканера відбитків пальців, можна використати функцію Face Unlock. Працює гаджет під управлінням прошивки Magic UI 4.2 на базі ОС Android 11. Новинка представлена ​​в чорному, сріблястому та синьому корпусах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата початку продажу та ціна Honor X9 будуть оголошені виробником пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.