Названий «кращий смартфон» Xiaomi середнього цінового сегмента

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після подорожчання мобільних пристроїв з лінійки Mi до рівня флагманських смартфонів Samsung гаджети Redmi Note перетворилися на еталонні з погляду користувальницького досвіду та цінової доступності апарати. 

Китайський вендор почав комплектувати «розумні» трубки Redmi Note об’ємними акумуляторними блоками набагато раніше за інших виробників смартфонів. Таким чином, саме Xiaomi свого часу поставив актуальний ринковий тренд. Ще однією властивістю апаратів Redmi Note є пристойні камери. У зв’язку з цим вони можуть претендувати на звання ідеального “середнячка”.

Зараз не найкращий час на придбання нового гаджета. У країні точаться активні бойові дії. Якщо вам гостро необхідно замінити смартфон, але при цьому ви обмежені у засобах, то рекомендуємо придивитися до Redmi Note 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апарат комплектується 90-герцевим 6,43-дюймовим дисплеєм з AMOLED-матрицею, який захищений Gorilla Glass 3, 6-нанометровим чіпсетом Snapdragon 680, графічним адаптером Adreno 610, ОЗУ-модулем на 4/6 Гб, 6 , літій-полімерним акумуляторним блоком на 5 000 мА * год з підтримкою 33 Вт зарядного пристрою та квадрокамерою. Роздільна здатність головного модуля камери дорівнює 50 МП, а селфі-камери – 13 МП. Смартфон може похвалитися наявністю стереодинаміків, які підтримують технологію Dolby Atmos та NFC-модуля. Він був виведений на ринок виробником у січні поточного року.

Вартість Redmi Note 11 у конфігурації 4/128 складає 7499 грн. За смартфон з флеш-накопичувачем на 128 ГБ доведеться викласти 8275 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.