Головна Смартфони Названо шість найкращих телефонів з великим екраном

Названо шість найкращих телефонів з великим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви любите великі телефони? Упевнений, що багато хто дасть відповідь ствердно. Я сам їх не дуже люблю і постійно виступаю за те, щоб виробники випускали більше компактних моделей. Але з тієї чи іншої причини я постійно користуюся великими смартфонами. Щось по роботі, щось своє, але через мої руки пройшли чи не всі популярні моделі. Мені часто запитують, який телефон вибрати з великим екраном, і відповісти на нього надзвичайно складно, але я маю в запасі певний перелік моделей, які називаю серед перших. Далі ми думаємо, які особливості потрібні, та розширюємо список. Зараз я поділюся базовими смартфонами, які я раджу, а ви напишіть у коментарях своїх фаворитів.

Найкращі великі телефони

Найкращий – поняття відносне. У будь-якому випадку це поєднання показників, однією з яких є вартість. Тут уже немає універсальної поради, тому у списку будуть різні моделі, а закінчимо ми найдешевшою з наведених.

Samsung Galaxy Z Fold 3 – найкращий складаний телефон

Почнемо з найбільш дорогого пристрою, зате складно знайти телефон, екран якого перевершить його. Це Samsung Galaxy Z Fold 3 , який отримав 6,2-дюймовий дисплей, але може відкриватися, даючи доступ до 7,6-дюймового екрану розміром із планшет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, Galaxy Z Fold 3 став міцнішим, ніж раніше, завдяки рейтингу водонепроникності IPX8 і більш міцному склу та алюмінію, що використовуються для екрану та корпусу. Samsung додала підтримку S Pen, хоча Стілус доведеться купувати окремо.

Завдяки більшій кількості програм, оптимізованих для екрану Galaxy Z Fold 3, ви зможете скористатися функціями багатозадачності. Хоча Galaxy Z Fold 3 не для всіх, це дуже непоганий вибір для шанувальників продуктивності. Я сам користувався ним деякий час і відгукуюсь про нього добре.

iPhone 13 Pro Max – найбільший iPhone

iPhone 13 Pro Max – це величезний та красивий 6,7-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. А ще це гарна камера та величезний час автономної роботи. Я сам користуюся цим телефоном і можу сказати, що дуже задоволений. Apple справді зробила гарний апарат.

Основна і надширока камери тепер мають більші датчики, які пропускають більше світла для отримання якісніших фотографій. Телеоб’єктив підтримує збільшення до 3x.

Apple не зупинилася на цьому, додавши кінематографічний режим та фотографічні стилі, щоб покращити вашу творчість. Кінематографічний режим – це, по суті, портретне відео з динамічним зміщенням фокусу. Фотостилі – це фільтри в реальному часі, які ви можете налаштувати на свій смак. Коштує все це дорого, а зараз навіть дуже, але якщо ви готові витратитися, то ви не помилитеся.

Galaxy S22 Ultra – найкрутіший Samsung

На перший погляд, схоже, мало що змінилося з торішнього Galaxy S21 Ultra під час переходу на модель цього року. Зрештою, обидва телефони оснащені 6,8-дюймовими дисплеями з високою частотою оновлення. Але різниця все ж таки є. Новий телефон оснащений надяскравим дисплеєм з максимальною яскравістю 1750 ніт та частотою оновлення від 1 Гц.

Крім покращеного дисплея, Galaxy S22 Ultra оснащений новим чіпсетом, швидкою зарядкою на 45 Вт та збільшеним датчиком основної камери, що допомагає краще знімати при слабкому освітленні. Шанувальники Android, яким потрібен телефон із великим екраном та преміальними функціями, повинні вибрати саме цю модель Samsung.

Google Pixel 6 Pro — телефон із унікальними можливостями

У той час, як 6,4-дюймовий Google Pixel 6 є великим телефоном, саме Pixel 6 Pro пропонує найбільше місця на екрані серед усіх нових флагманів Google. Ви отримуєте 6,7-дюймовий екран, який може оновлюватись із частотою до 120 Гц залежно від вашої активності.

Екран – не єдина крута функція цього нового Pixel, який працює на чіпі Tensor від Google. Ви також отримуєте 48-мегапіксельний телеоб’єктив із 4-кратним зумом. І, як і в звичайному Pixel 6, Tensor у поєднанні з Android 12 надає деякі інші можливості. Серед них чарівна гумка для видалення небажаних людей з фону фотографій і розумніший Google Асистент.

Час автономної роботи Pixel 6 Pro міг би бути кращим, але завдяки посиленим можливостям цього пристрою він ідеально підходить для людей, яким потрібен великий екран та чистий Android.

OnePlus 9 Pro – новий OnePlus

6,7-дюймова AMOLED-панель OnePlus 9 Pro – одна з особливостей цього флагманського телефону, і не лише через його розмір. Як і в серії Galaxy S21, OnePlus оснастив свій останній телефон частотою оновлення, що динамічно змінюється. На папері OnePlus 9 Pro пропонує такий же широкий діапазон, як і Galaxy S21, перемикаючись між 1 Гц та 120 Гц залежно від ваших дій.

Яким би вражаючим не був цей дисплей, OnePlus 9 Pro це щось більше. Він оснащений камерами Hasselblad і найкращим набором об’єктивів, які будь-коли використовувалися в телефоні OnePlus. Модель довго працює без підзарядки, а технологія швидкої зарядки означає, що для вас не важливо, живите телефон по дроту або без проводів. Нехай тут тільки Snapdragon 888, але його достатньо, щоб зрівнятися з продуктивністю з будь-яким телефоном на Android.

І нехай є новіша версія OnePlus 10 Pro, але цей апарат все одно викликає великий інтерес, його все ще можна купити і він буде служити вам довго.

Moto G Power (2021) – недорогий телефон

Для великих екранів потрібні великі батареї , але це не проблема для Moto G Power (2021). Як і торішня версія довгограючого телефону Motorola, в цьому пристрої встановлено акумулятор ємністю 5000 мАг. І він повністю використовує всю цю потужність, пропонуючи час автономної роботи довше, ніж інші.

Інші особливості Moto G Power, такі як камери та процесор, виглядають не такими вражаючими, але ціна, безумовно, компенсує це. Версія Moto G Power на 64 ГБ із 4 ГБ оперативної пам’яті коштує в США лише 249 доларів. Але якщо ви можете обійтися меншою кількістю оперативної та постійної пам’яті, ви можете знайти телефон дешевше, ніж за 200 доларів. Це чудова ціна для такого пристрою. У бренду вже немає можливості пропонувати погані пристрої за великі гроші, і цим треба користуватися. Проблема в тому, що його ще треба знайти у продажу чи замовляти із доставкою з іншої країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: