Корисна функція під час війни: Google дозволить видаляти на Android недавню історію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Вам більше не потрібно вручну очищати історію пошуку програм Google на Android. Компанія запровадила можливість видалення останніх 15 хвилин історії пошуку.

Функція стане доступною для всіх протягом наступних кількох тижнів. Для її активації необхідно торкнутися піктограми свого профілю, де буде позначення “видалити останні 15 хвилин”.

Раніше для видалення історії потрібно було заходити в історію та очищати список або вручну, або все повністю. Також можна було включати режим інкогніто в браузері.

Google вперше анонсувала 15-хвилинну функцію на видалення історії у 2021 році та вперше представила її користувачам iOS у липні того ж року. На Android вона мала з’явитися в тому ж році, але з невідомих причин її активація затяглася.

Функція видалення останніх 15 хвилин історії пошуку може бути дуже корисною в умовах воєнного стану. Нерідко трапляється, що окупанти перевіряють телефони мирних громадян, тож бажано, щоб вони не знайшли жодної корисної інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.