Головна Смартфони Яким буде Google Pixel 7 і чи повторить він успіх попередньої моделі

Яким буде Google Pixel 7 і чи повторить він успіх попередньої моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важко утриматися від твердження, що серія Google Pixel 6 була найбільш захоплюючою моделлю Pixel за останні роки. Крім використання власного процесора Tensor, нових сенсорів основної камери та вражаючих характеристик, ці флагмани мають багато інших переваг. Google вже почала роботу над наступним поколінням Pixel, і в останні місяці ми навіть бачили рендери, що просочилися. До його виходу ще півроку, але ми вже з великою ймовірністю можемо сказати, яким він буде і чим виділятиметься на тлі конкурентів.

Коли вийде Pixel 7

Google раніше називав більший пристрій моделлю XL, наприклад, Pixel 4 XL та Pixel 3 XL. Але само собою зрозуміло, що компанія піде стопами минулорічних телефонів Pixel 6 і назве нові телефони Pixel 7 і Pixel 7 Pro.

Компанія традиційно вибирала вересень чи жовтень для запуску своїх флагманських телефонів, починаючи з оригінальних моделей 2016 року. Можна не сумніватися, що ми побачимо серію Pixel 7 у ці самі дати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте рендери серії Pixel 7 проникли дуже рано в порівнянні з серією Pixel 6 (лютий проти травня). Це, мабуть, нічого не означає, але теоретично може вказувати на ранній графік запуску. Хоча, я не став би на це розраховувати.

Як виглядатиме новий Google Pixel

Google представив абсолютно нову мову дизайну серії Pixel 6, пропонуючи монолітну панель камери по всьому корпусу. Це справді не схоже ні на що інше в галузі та надає пристроям компанії унікального вигляду. Він може подобатися або не подобатися, але більше ніхто такого не має.

Це виглядає переконливо.

Схоже, що ця мова дизайну буде перенесена в серію Pixel 7, оскільки рендери, що просочилися, показують аналогічну естетику для нових телефонів. Це означає, що ми можемо отримати характерний модуль у новому поколінні. Саме камера відрізняє телефони один від одного.

Відомий аналітик індустрії дисплеїв та інсайдер Росс Янг нещодавно заявив, що, хоча розмір екрану Pixel 7 Pro не зміниться, стандартна модель зменшиться з 6,4 дюйма до 6,3 дюйма. Це було б непогано, адже різниця між звичайною та Pro-версією має бути вираженою.

Новий процесор Google Tensor чи ні?

Ми мало що чули про специфікації лінійки Pixel 7, але була інформація, що телефони буде оснащено процесором Tensor другого покоління (кодова назва GS201). Також повідомляється, що чіпсет поставлятиметься з модемом Samsung Exynos 5300 .

Говорити про те, яким саме буде процесор рано, але він точно продовжуватиме традиції першого покоління і багато в чому спиратиметься на роботу штучного інтелекту.

Що стосується камери, рендери, що просочилися, як і раніше показують подвійну задню камеру для Pixel 7 і потрійну задню камеру для моделі Pro. Таким чином, цілком імовірно, що Google збереже набір філософії використання сенсорів, яка була в минулорічній моделі.

Про розмір батареї для серії Pixel 7 нічого не відомо, але обидва флагмани 2021 запропонували хороші рішення на тлі попередніх моделей. З великою часткою ймовірності у стандартного Pixel 7 може спостерігатися невелике зниження ємності, але зі швидкістю зарядки треба щось робити і Google не може цього не розуміти. Google стверджувала, що телефони заряджалися з потужністю 30 Вт, але численні тестування показали, що цей показник навряд чи перевалює 20 Вт. Виходить, як у Sasmung .

Google просуває машинне навчання із серією Pixel 6, пропонуючи такі функції, як швидке диктування в автономному режимі, функція Magic Eraser та усунення розмиття обличчя на фотографіях. Можна не сумніватися, що компанія й надалі продовжуватиме працювати в цьому напрямку.

Скільки буде коштувати новий Google Pixel 7

Коли Google оголосила ціни на Pixel 6 та Pixel 6 Pro, старша модель коштувала 899 доларів, що дуже добре конкурувало з телефонами Samsung та Apple у їхніх топових версіях. Тим не менш, саме Pixel 6 привернув до себе загальну увагу через невисокий цінник у 599 доларів. Ця менше, ніж у iPhone 13, Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE та OnePlus 9.

Швидше за все Google буде дотримуватися цієї цінової стратегії для серії Pixel 7. Якщо ціна зросте просто так покупці цього просто не зрозуміють. Проте вони будуть раді розширенню географії присутності, яка за 7 років так і не розширилася за межі буквально кількох країн.

Недоліки Google Pixel

Смартфони від Google мають досить сумнівну репутацію через помилки, і серія Pixel 6 не є винятком. Деякі зі скарг, які ми бачили в останні місяці, включають збої Wi-Fi, різке зниження рівня сигналу та проблеми з дзвінками. Це лише основні проблеми.

Яким би не був новий Pixel, він викличе багато інтересу і буде чимось подібним до iPhone у світі Android — багато хто критикує, але всі за ним стежать.

Поточне покоління було великим кроком уперед і хочеться вірити, що чергове оновлення Pixel 7 матиме менше помилок. Втім, впевнено говорити про це ми зможемо лише наприкінці цього року.

А то треба додати, так це ще один-два роки оновлень Android. Samsung цього року задерла планку і тепер пропонує 4 версії Android для своїх телефонів. Компанія, яка сама і робить Android, повинна пропонувати не менше можливостей для оновлення або навіть більше. Ідеально було б 5 років нових версій. Зрештою Apple підтримує свої телефони і через 6 років.

Яким буде Google Pixel 7

Звичайно, зі стовідсотковою впевненістю не можна сказати, яким буде телефон навіть за день до презентації. Зараз до неї залишається приблизно півроку, а значить, усе сказане засноване на витоках, чутках і думках. Але ринок смартфонів зараз досить передбачуваний і вангувати простіше, ніж 5-7 років тому.

Новий Pixel точно буде кращим за попередній, але деякі перевірені елементи залишаться в ньому без змін, хоча, в цілому він все одно стане кращим. Прорив був торік. Цього року буде просто еволюція та покращення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: