Представлений китайський смартфон, гучність якого становить 109 дБ при больовому порозі 120 дБ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія AGM Mobile вивела на ринок мобільний пристрій AGM H5. Воно позиціонується виробником як перший на планеті захищений смартфон з програмною платформою Android 12. Ще однією «фішкою» новинки є найгучніший в індустрії динамік. Із заявленої AGM Mobile специфікації випливає, що його гучність досягає 109 дБ. Для порівняння: гучність сирени протиповітряної оборони дорівнює 130 дБ, а больовий поріг для людського слуху – 120 дБ.

Прийом заявок на постачання незвичайного апарату в рамках попереднього замовлення буде здійснюватися виробником у період 15.03-18.04. Смартфон можна придбати з дисконтом, розмір якого варіюється в межах 5-15%. Окремі продавці пропонують у подарунок док-станцію для зарядки смартфона та фірмові навушники AGM.

Гаджет відповідає вимогам IP69K, IP68 та MIL-STD-810G (американський військовий стандарт). На глибині до півтора метра він може перебувати протягом 30 хв. Динамік пристрою має світлодіодне RGB-підсвічування. Ємність акумуляторного блоку дорівнює 7000 мА * год. Смартфон комплектується 6,52-дюймовим LCD-дисплеєм, 48 МП основною камерою, 20 МП селфі-камерою та камерою нічного бачення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість конфігурації 4/64 ГБ складає 269 USD. За версію із 6/128 ГБ доведеться викласти 299 USD.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОprostomob.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.