Categories: Смартфони

Вперше опубліковані фото і характеристики флагманських смартфонів Samsung Galaxy S9

Share

Повні характеристики і фото Samsung Galaxy S9 і S9 + з’явилися за тиждень до прем’єри. Візуально модель буде слабо відрізнятися від попередника, а основні зміни торкнуться камери.

Інсайдери розсекретили Galaxy S9

В інтернеті з’явилися фотографії нової флагманської лінійки Samsung Galaxy. Фотографії моделей S9 і S9 + викладені на сайті Slashleaks, спеціально присвяченому характеристикам і зображенням неанонсованого пристрою. Офіційна прем’єра смартфонів відбудеться в Барселоні на MWC 2018, і відбудеться це тільки 26 лютого 2018 р. Однак вже зараз відомо, що на старті продажів пристрою будуть в чотирьох кольорах: чорному, синьому, бузковому і сірому.

Зовні обидві моделі практично не відрізнятимуться від своїх попередників S8 і S8 +. Корпус смартфона так само буде виготовлений з металу і скла. Також модель отримає великий дисплей з маленькими рамками. Основна візуальна зміна полягає в перенесенні сканера відбитків пальців. У новій лінійці він буде розміщений не справа від модуля камери, як в ранніх варіантах, а знизу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
В інтернеті з’явилися фотографії Samsung Galaxy S9 і S9 +

Зате модуль камери у S9 + стане подвійним. Другий модуль буде використовуватися для дворазового оптичного збільшення зображення. Також є інформація про те, що Galaxy S9 отримає камеру з змінною діафрагмою f1,5-2,4. Чи стане можливою і зйомка уповільненого відео з високою частотою кадрів.

Новий флагман оснастять широкими дисплеями

Крім фотографій, надбанням громадськості стали і технічні характеристики. Як процесор будуть використовуватися Exynos 9810 або Snapdragon 845. Набір пам’яті буде традиційним для моделей Samsung Galaxy: 4 ГБ для S9, або 6 ГБ для S9 + оперативної пам’яті і 64 ГБ постійної.

Офіційна прем’єра смартфонів відбудеться в Барселоні. Основна камера в 12 МП у S9 і 12 + 12 МП у S9 + буде доповнюватися фронтальною на 8 МП з f / 1,7. Ємність акумулятора складе 3000 мАг для S9 і 3500 мАг для S9 +.
Зовні нові моделі практично не відрізнятимуться від попередніх Super AMOLED-дисплей з QHD + і роздільною здатністю 1440 × 2960 пікселів матиме діагональ 5,8 або 6,2 дюйма в залежності від моделі. Крім відбитка пальця, флагмани зможуть сканувати обличчя і райдужну оболонку ока. Управляти пристроєм буде операційна система Android 8.0 Oreo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024

    У WhatsApp з’явиться новий спосіб реакцій на фото та відео

    У месенджері WhatsApp з'явиться нова кнопка швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб…

    03.05.2024