Vivo X Note із величезною камерою показали на офіційному зображенні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На офіційному сайті vivo у Китаї з’явилося перше зображення смартфона vivo X Note – наступника флагманської серії vivo NEX. Крім дизайну, вендор розкрив і деякі специфікації новинки, що готується до релізу.

Реклама

Судячи з зображення, апарат буде оснащений загнутим з боків 7-дюймовим дисплеєм з отвором для фронталки вгорі центром, а також масивним модулем основної камери з чотирма сенсорами. Із технічних характеристик офіційно відомо небагато: конфігурація пам’яті (12/256 ГБ та 12/512 ГБ), а також наявність підекранного сканера відбитків пальців та процесора серії Snapdragon 8 без уточнення моделі.

За чутками, vivo X Note буде оснащений AMOLED-панеллю Samsung E5 з роздільною здатністю QHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Заодно приписують акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою стандартної зарядки на 80 Вт і бездротовою потужністю 50 Вт.

Основна камера пристрою буде включати 50-мегапіксельний датчик Samsung S5KGN1, а також Sony IMX598 на 48 Мп, Sony IMX663 (12 Мп) і 8-мегапіксельний сенсор OV08A10 з оптичною стабілізацією зображення. Дата анонсу та ціна vivo X Note виробником ще не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: