Google випустила нову тестову версію Android 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця Google випустила перше тестове складання Android 13 для розробників. І ось, нарешті, світло побачила друга версія нової версії системи.

Згідно з дорожньою картою пошукового гіганта, це останнє оновлення, яке призначене винятково для розробників. Наступний апдейт буде «народнішим» і отримає статус бета-релізу. Статися він має вже у квітні 2022 року.

Нововведення, помічені в Android 13 Developer Preview 2, стосуються зручностей для розробників. Наприклад, тепер програми повинні отримати дозвіл від користувачів, перш ніж завалювати його повідомленнями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також оновлення принесло покращення в галузі захисту власників Android-смартфонів.

Нагадаємо, що повноцінний анонс нового Android 13 очікується в рамках Google I/O 2022. Захід пройде вже в травні – з 11 по 12 число.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.