iPhone SE 2022 отримав нову функцію, яка має з’явитися в iPhone 14

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Як стало відомо, iPhone SE 2022 перший бюджетний телефон Apple з можливістю підключення 5G отримав нову функцію «автентифікації на пристрої» (on-device authentication), яка усуне посередників і прискорить процес покупки, як стверджує Bloomberg.

Реклама

Коли людина купує iPhone у США в роздрібному магазині Apple або через веб-сайт компанії, його просять вказати номер вашого мобільного телефону, а також останні чотири цифри соціального страхування. Це допомагає перевізникам провести перевірку кредитоспроможності та підтвердити транзакцію. Недоліком є ​​те, що це збільшує час покупки, а також призводить до погіршення якості обслуговування клієнтів у сценаріях, коли сервери активації перевантажені.

З виходом iPhone SE 2022 ситуація змінилася. Покупцям, які вибирають AT&T або T-Mobile як своїх операторів зв’язку, не пропонують вводити вищезгадані дані або вибирати тарифний план під час покупки. Натомість вони можуть просто взяти свій новий телефон додому, а ввести дані та підключитися до оператора після увімкнення пристрою.

Веб-сайт Apple вже перейшов на новий процес, а магазини почнуть слідувати йому з 29 березня. Ця функція буде також поширена на користувачів Verizon. Apple також дозволить користувачам купувати iPhone SE 3 у магазинах з щомісячним розстроченням платежу Apple Card без підключення пристрою до оператора зв’язку.

Хоча цей процес в даний час призначений тільки для iPhone SE 2022, висловлюються припущення, що він також використовуватиметься для серії iPhone 14, про яку, ймовірно, буде оголошено у вересні.

Це частина прагнення Apple зменшити залежність від операторів зв’язку. Apple та інші виробники телефонів вже почали продавати телефони з eSIM, що спрощує споживачам підключення до оператора зв’язку, який вони віддають перевагу, і перемикання на іншого оператора, якщо вони цього хочуть. Також ходять чутки, що Apple може повністю відмовитися від лотка для SIM-карток у майбутньому на користь eSIM.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ