Відомі ціни і новий колір Samsung S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До прем’єри нового флагмана Samsung залишився тиждень. Про гаджет вже відомо багато. Не залишилася в таємниці навіть ціна і ексклюзивний колір корпусу. Про вартість смартфона повідомляють TechRadar і техноблогери.

Схоже, для презентації Samsung, яка повинна відбутися 25 лютого 2018 року в Барселоні, зовсім не залишилося інтриг. В одному з недавніх звітів видання TechRadar повідомило, що новий флагман буде коштувати на 50 доларів дорожче моделі Samsung Galaxy S8. Жителі США зможуть придбати гаджет за тисячу доларів. Це зробить пристрій одним з найдорожчих смартфонів в історії компанії і дозволить йому увійти в лігу девайсів преміум-класу.

Блогер Еван Бласс, відомий як Evleaks, опублікував у себе в твіттері інформацію про новий кольорі. Модель Samsung Galaxy S9 буде випускатися в чотирьох кольорах корпусу: опівнічно-чорному, коралово-синьому, фіолетово-бузковому і титаново-сірому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити зображенню, версія в сірому кольорі повинна виглядати краще за всіх.

Наскільки правдивими виявляться витоки, стане відомо зовсім скоро. З початком глобальної виставки мобільного зв’язку MWC 2018 року з’явиться більше новин про гаджети і досягнення в сфері електроніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.