З’явилися нові подробиці про складаний смартфон Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після успіху в преміум-сегменті зі смартфонами серії Pixel 6, Google, як кажуть, диверсифікується, щоб “захопити” ринок складних смартфонів, що зароджується. Перші чутки про складний смартфон Google з’явилися в січні, тепер ми маємо ще більше інсайдів.

Інсайдер TheGalox_ повідомив, що пошуковий гігант розпочне виробництво складаного смартфона Pixel Notepad у 3 кварталі 2022 року. Пристрій дебютує після запуску майбутнього Galaxy Z Fold4, який, ймовірно, буде представлений приблизно в серпні, пропонуючи дешевшу альтернативу сегменту складних пристроїв для таких ринків, як США, де більшість китайських компаній не запускають свої продукти.

Автор також стверджує, що Google, як і раніше, націлений на цінову позначку $1399, з якою Samsung важко боротися, оскільки їх пристрої поточного покоління Galaxy Z Fold3 продаються за ціною $1799.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що повідомляється, що Google Notepad працюватиме на власному чіпсеті Tensor (GS101) у поєднанні з 12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 512 ГБ. Також повідомляється, що пристрій матиме форм-фактор, схожий на Oppo Find N, що означає, що у розгорнутому вигляді воно матиме квадратний дизайн. За чутками, система камер складаного пристрою буде оснащена тим же 12,2-мегапіксельним сенсором Sony IMX363, який використовується в Pixel 5. Пристрій також буде оснащений 12-мегапіксельним надширококутним сенсором на задній панелі і може отримати два 8-мегапіксельні сенсори фронтальної камери та внутрішньому дисплеях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.