Аналітик: продажі iPhone SE 2022 почнуть падати, коли на ринку з’являться смартфони лінійки iPhone 14

Новинка має показати приблизно такий самий результат, як і iPhone SE 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За оцінками аналітиків Digitimes Шона Ліна та Люка Лін, постачання нового смартфону Apple iPhone SE 2022, які сьогодні виходить у багатьох регіонах світу , становитимуть близько 30 мільйонів одиниць, що приблизно відповідає постачанням смартфона iPhone SE 2020.

Джерело пише, що Apple вже підготувала близько 5 мільйонів компонентів для нового iPhone SE у першому кварталі цього року, але фактичні поставки будуть нижчими. Проте очікується, що постачання у наступному кварталі збільшаться до 11 мільйонів одиниць і збережуться на такому ж рівні у третьому кварталі. Постачання почнуть скорочуватися лише з четвертого кварталу, коли на ринку з’являться смартфони лінійки iPhone 14.

Очікується, що iPhone SE 2022 разом із телефонами Samsung та китайських OEM-виробників значно збільшать постачання мобільних телефонів із підтримкою 5G на світових ринках у 2022 році. У 2021 році на ринки за межами Китаю було продано близько 280 мільйонів мобільних телефонів з підтримкою 5G. Очікується, що цього року ця кількість збільшиться на понад 60% до 450 мільйонів одиниць, що становитиме 63,5% світових поставок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але оскільки 80% постачання телефонів у Китаї вже складають моделі з підтримкою 5G, очікується, що в 2022 році постачання в цьому регіоні зростуть не так значно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.