Google готує програму для перенесення контенту з iCloud в Google Фото при переході з iPhone на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google розробляє спеціальну програму, яка дозволить власникам iPhone імпортувати дані з iCloud в Google Фото при переході на смартфони під керуванням ОС Android.

Портал 9to5Google декомпілював APK-файл тестової версії програми Switch to Android та виявив деякі цікаві функції, включаючи можливість перенесення фотографій та відео з iCloud до Google Фото. Програма Switch to Android також дозволить копіювати контакти, повідомлення та деякі програми між пристроями. 

Google вже оновила серверну частину програми для Android, яка розкриває опис функції перенесення даних із iCloud до Google Фото.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Щоб скопіювати фото та відео з iCloud у Google Фото, дотримуйтесь інструкцій у програмі «Перехід на Android» або дізнайтеся більше на сторінці  g.co/transferfromicloud ».

Посилання веде на сторінку підтримки Google Фото, в якій докладно описано процес передачі даних з iCloud, включаючи вхід до Apple ID, запит на перенесення контенту та тижневе очікування на відповідь від Apple.

Ще один цікавий аспект полягає в тому, що програма Switch to Android дозволить копіювати дані з пристрою iOS на Android за допомогою кабелю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.