Користувач протестував Galaxy S9 і розповів про нього все, що дізнався 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовнішність Galaxy S9 дійсно буде дещо менш футуристичною, ніж у його попередника, підтвердив користувач порталу Reddit, якому вдалося отримати доступ до передпродажної версії флагмана. За його словами, він тестував новинку протягом 20 хвилин, після закінчення яких захотів розповісти про неї всім охочим.

Перше, на що звертаєш увагу при погляді на фронтальну панель Galaxy S9, говорить інсайдер, – збільшені рамки по краях дисплея, що трішки краде інноваційність дизайну.

Очевидно, даний хід спрямований на підвищення міцності корпусу і, можливо, приведення смартфона до загального вигляду з іншими моделями бренду.
Дактилоскопічний сканер, розміщений на задній панелі, дійсно переїде під вічко основної камери, продовжує він. Незважаючи на цей, здавалося б, логічний крок, ймовірність «сліпого» знаходження сканера невелика. «Кілька разів я промахувався і потрапляв пальцем на об’єктив камери смартфона», – зізнається інсайдер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, каже він, чутки про те, що Galaxy S9 отримає пару стереодинаміків, камеру зі змінною величиною діафрагми, роз’єм 3,5 мм, – абсолютна правда. При цьому інформація про підтримку смартфоном запису відео при 1000 кадрах в секунду не підтвердилася. Максимум, що можна вичавити з Galaxy S9, – це 480 кадрів в секунду при зйомці в 720p.

На момент виходу публікації повідомлення на порталі Reddit з відкликанням про Galaxy S9 відсутня. Ймовірно, воно було видалено з ініціативи служби безпеки Samsung Electronics , співробітники якої все-таки вирахували таємничого користувача, який надав таємні відомості про ще не анонсований смартфон широкого розголосу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.