iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max можуть отримати стару 12-мегапіксельну камеру

Звичайно, Apple завжди славилася тим, що вона не гналася за дозволом своїх камер, але при цьому смартфони iPhone є одними з найкращих камерофонів

Згідно з свіжою інформацією, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max не отримають новий 48-мегапіксельний датчик зображення, як стверджували численні джерела. Нібито він продовжить використовувати 12-мегапіксельний датчик Sony IMX703, встановлений в iPhone 13 Pro і Pro Max.

Раніше тайванська дослідницька компанія TrendForce та аналітик Мінґ-Чі Куо заявили, що iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max будуть оснащені 48-мегапіксельним сенсором, який не тільки покращить якість зображення, а й дозволить записувати відео роздільною здатністю 8K.

iPhone 13 Pro і Pro Max оснащені більшими основними датчиками та якісними лінзами, ніж їхні попередники. Розмір пікселя також став більшим. Це допомогло захоплювати більше світла, ніж раніше. Також додали функцію Smart HDR 4, нові фільтри, кінематографічний режим відео.

Звичайно, Apple завжди славилася тим, що вона не гналася за дозволом своїх камер, але при цьому смартфони iPhone є одними з найкращих камерофонів. Проте компанія не може вічно оптимізувати лише програмне забезпечення. Джерело, що опублікувало інформацію про 12-мегапіксельний датчик в iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max, є маловідомим, так що в результаті все може бути інакше.

Нова лінійка, ймовірно, буде включати 6,1-дюймовий iPhone 14, 6,7-дюймовий iPhone 14 Max, 6,1-дюймовий iPhone 14 Pro та 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.