Названо два популярні смартфони Xiaomi у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Counterpoint, одна з найвизнаніших компаній у галузі маркетингових досліджень, опублікувала новий список популярних у 2021 році смартфонів.

Як завжди, Apple взяла гору завдяки своєму iPhone 12, який зайняв 2,9% ринку. iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 12 Pro та iPhone 11 займають другу, третю, четверту та п’яту позиції відповідно.

Після цієї великої перемоги Apple Samsung вдалося вивести свій Samsung Galaxy A12 на шосте місце в списку смартфонів, що найбільш продаються, з часткою ринку 2,0%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як видно на графіку, сьомим смартфоном 2021 року, що найбільше продається, є Xiaomi, а саме Redmi 9A. Він з’явився в цьому рейтингу разом з Redmi 9, який займає останню позицію в TOP 10. Це два найпопулярніші смартфони Xiaomi у світі, на протязі 2021 року.

Також Apple вдається позиціонувати свої iPhone SE 2020 та iPhone 13 Pro Max на восьмій та дев’ятій позиціях, закриваючи чудовий рік для компанії. Загалом, цей ТОП-10, цікавий, він показує, що два не найновіші смартфони Xiaomi продовжують позиціонуватися як бестселери, а ось новинки до цього списку все ще не потрапили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.