Смартфони

Глобальна версія MIUI 13. Список моделей, на яких вона буде доступна

Share
Час читання: 2 хв.

Нещодавно компанія Xiaomi провела презентацію з показом нових товарів. Сьогодні йтиметься про прошивку MIUI 13, але вже світової версії. Всі ми знаємо, що спочатку виробник створює всі товари для Китаю, а через деякий час їх можна придбати у всьому світі. Китайські та глобальні версії завжди відрізняються, і не важливо чи то інтерфейс чи смартфон.

Оновлену MIUI 13 отримають телефони одразу після презентації, але не всі одразу, а поступово. Планується, що до кінця березня вже всі користувачі зможуть побачити цю версію. Але чи виправдає MIUI 13 очікувань людей? Не ясно.

Справа в тому, що MIUI 13 отримала безліч нових фішок та функцій. Візьмемо, наприклад, бічну панель (її не було раніше) і новий центр управління. Крім того, візуально ще багато що змінилося. Але ось проблема в тому, що дана версія це та сама MIUI 12.5 Enhanced. Прикро, так? По суті, виробник просто трохи прикрасив старішу версію і подає її під виглядом нової.

Проблема в тому, що виробник Xiaomi зосереджений у Китаї, а ось весь світ його цікавить менше. Саме тому у глобальній версії немає деяких цікавих функцій, які доступні у китайській. Незважаючи на це, багато користувачів вже не можуть дочекатися оновлення та у себе на пристрої. Тому нижче можна ознайомитися зі списком моделей, для яких буде доступна MIUI 13. Зверніть увагу, що Poco поки що немає у списку, але найближчим часом і їх телефони з’являться.

Моделі Xiaomi: 11T, 11T Pro, 11 Lite NE, 11 Lite NE 5G;
Mi 11, 11i, 11 Lite, 11 Lite 5G NE, 11X, 11X Pro, 11 Ultra

Моделі Redmi: 10, 10 Prime, Note 8 (2021), Note 10, Note 10 Pro, Note 10 Pro Max, Note 10 JE, Note 11, Note 11 Pro, Note 11S, Note 11 Pro 5G.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Почему на 8 про есть а на 9a и другие 9 нету также на redmi hote 9 тоже нету почемуууу

    • Ну смотри они же не могут сразу всё быстро несколько моделей выпустить, они же будут долго оптимизировать программное обеспечение от miui 13, на нескольких месяцов даже на полгода, от у меня Redmi note 9 который 2020 году в конце июле получили miui 12 и сразу в обновлениях выпустили выборочную стабильную версию прошивки, когда она прилетала в августе сразу, от у меня даже через год прилетела андроид 11 с тем же миуай 12, потом через 2 месяца уже выпустили миуай 12.5 потом на китайскую сначала выпустили в середине июля вроде прошлого года и потом одновременно вышел, рекавери индус и глобальная фастбут да и потом остальные выпустили на ноут из обычном это турция, индонезия, тайвань, европа и россия, но он обновился миуай 12.5 глобальная версия до начало августа вечером, ну короче 9 линейка редми и 8 думают выпустят летом, если 8 линейка не будут отказывать от 13 миуай то я думаю они добавят если не забудут, а то редми 7 забыли выпустить миуай 12 и сразу отказались в 2021 году, но 8 и 9 линейка ноут эти устройства вышли в 2019-2020 году ,тут сразу и то понятно почему долго не приходит новая оболочка за спустя годы, его оптимизируют на долго чтобы не было багов, глюков, подвисание, и фантомные нажатие как у поко, и чтобы не было никаких вечных перезагрузок.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024