iPhone SE 2022, iPhone SE 2020 та iPhone 11 порівняли за часом роботи без підзарядки

Користувачі нового смартфону отримають збільшення часу автономної роботи на 2 години як при звичайному, так і потоковому відтворенні відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точна ємність акумулятора iPhone SE 2022 не розкривається компанією Apple, проте на офіційному сайті компанії опублікувало порівняння часу роботи без підзарядки зі смартфонами iPhone SE 2020 та iPhone 11.

Користувачі нового смартфона отримають збільшення часу автономної роботи на 2 години як при звичайному, так і потоковому відтворенні відео, в той час як відтворення аудіо було збільшено з 40 до 50 годин. Це робить iPhone SE 2022 досить близьким до показників часу автономної роботи, досягнутим iPhone 11.

Завдяки новому обладнанню новий iPhone SE тепер може користуватися перевагами режиму Smart Data, що розумно заощаджує заряд батареї, автоматично переключаючи iPhone на LTE, коли мережа 5G не використовується.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone SE (2022) поставляється без зарядного пристрою у коробці, що стало традицією для телефонів Apple. Телефон заряджається до 50% за 30 хвилин із зарядним адаптером потужністю 20 Вт. У iPhone SE 2022 є можливість бездротової зарядки Qi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.