Інсайдер: iPhone 15 і 15 Pro Max позбудуться «моноброви»

Вони отримають дисплеї із двома отворами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі айфони, які вийдуть восени 2023 року, отримають дисплеї із двома отворами. Такою інформацією поділився авторитетний інсайдер Росс Янг.

Дорожня карта дисплеї майбутніх iPhone. Джерело: Display Supply Chain Consultants

2022 рік

Восени 2022 року Apple випустить чотири айфони. Назвемо їх iPhone 14, 14 Max, 14 Pro та 14 Pro Max. Якщо нічого не зміниться, то це будуть айфони з 6,1-дюймовим екраном (14 та 14 Pro) та 6,7-дюймовим (14 Max та 14 Pro Max).

При цьому «прошки» від стандартних версій відрізнятимуться відсутністю «моноброви» — вирізу, в якому ховаються камери, динамік і проектор точок. Виглядатимуть такі айфони так:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А базові iPhone 14 та 14 Max будуть дуже схожі на актуальну лінійку айфонів. У них буде зменшений «монобров», представлений у 2021 році.

2023 рік

Незважаючи на плани Apple перенести Face ID під екран, 2023 року це не станеться. Просто компанія розкотить технологію, випробувану на 14 Pro та 14 Pro Max, на всі осінні моделі.

Чи отримають дисплеї iPhone 15 і 15 Max інші фішки на зразок динамічної частоти оновлення зображення, невідомо.

Тобто Apple позбавиться «моноброви» в айфонах?

Ходять чутки про абсолютно новий iPhone SE, який буде показаний у 2023 чи 2024 році. І поки що не дуже зрозуміло, що це буде за смартфон. Якщо дійсно модель віднесуть до SE, то логіка його створення буде простою: це буде якийсь старий айфон, який отримає залізо.

Швидше за все, такий смартфон стане наступником iPhone XR або iPhone 11: IPS-дисплей, не найвища роздільна здатність екрану. Натомість він буде відносно недорогим у США, Європі та Китаї, а також отримає 5G, що зробить його дуже популярним на цих ринках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.