Названо 11 переваг iPhone перед іншими смартфонами

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Насправді, вважає автор статті, iPhone може виявитися однією з найкращих покупок. Чому – відповідь у матеріалі.

Реклама

На думку автора статті, iOS – найбільш комфортна для повсякденних завдань операційна система. Тому iPhone може стати одним з ваших кращих придбань у житті, пише користувач. І доказ тому – 11 пунктів.

  1. Швидкість та стабільність роботи . Так, сьогодні є багато смартфонів, які перевершують за характеристиками iPhone. Однак пристрої Apple добре оптимізовані, завдяки чому їм не потрібно для швидкої роботи мати потужні комплектуючі. Справа в тому, що процесори iPhone виготовляють саме для iOS.
  1. Дизайн та якість збирання. У iPhone унікальний і відомий дизайн, елементи якого інші виробники часто починають копіювати.
  1. Просте управління . Для того щоб розібратися у всіх функціях iPhone та особливостях його інтерфейсу, не потрібно витрачати багато зусиль. При цьому на Android-смартфонах за замовчуванням встановлені різні марні віджети, які потрібно відключати самостійно.
  1. Високий рівень безпеки . Наприклад, ніхто не розблокує вашого iPhone без вашого відома. Також усі дані на пристрої не можуть бути викрадені.
  1. Постійні оновлення . Кожна нова версія iOS надає все більше можливостей користувачам. При цьому виробники швидко шукають та виправляють різні помилки, що виникають у власників апаратів.
  1. Актуальність . Навіть старий iPhone можна продати за хорошу ціну. А ось, наприклад, Huawei через кілька років вже знецінюється до 80 відсотків.
  1. AppStore . На Android в Google Play завантажити свою програму може будь-який розробник, при цьому сама програма ніяк не перевіряється. У AppleStore ж програма спочатку має пройти додаткову перевірку.
  1. Apple Pay . За замовчуванням в iPhone встановлено програму для банківських карток. Також безконтактну оплату можна проводити за допомогою натискання однієї кнопки, а підтверджувати оплату – за допомогою Face ID. Щоправда, зараз у російських користувачів виникають проблеми із оплатою через Apple Pay.
  1. iCloud . На Android-пристроях потрібно завантажувати додаткову програму для перенесення файлів у хмару, а на iPhone цього не потрібно. Крім того, в базовій версії iCloud можна отримати 2 ГБ пам’яті, а при підключенні iCloud+ – 2 ТБ.
  1. Додаткові аксесуари . Майже скрізь можна придбати як чохли, так і навушники, бездротові зарядки тощо. для iPhone.
  1. Екосистема Apple . Всі пристрої Apple, які у вас є, ви можете зв’язати між собою за допомогою акаунта в iCloud.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ