iPhone SE+ 5G: нові подробиці напередодні презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні презентації Apple галузевий аналітик Мін-Чі Куо опублікував звіт, присвячений характеристикам нової версії «бюджетного» iPhone SE. Крім назви гаджета, він виклав у мережу список його конфігурацій пам’яті, а також кольорів, у яких новинка надійде у продаж.

За заявою Куо, апарат із комерційною назвою iPhone SE+ 5G буде випускатися у версіях із накопичувачем на 64, 128 та 256 ГБ за ціною від $300. Смартфон буде побудований на базі процесора Apple A15 Bionic і з’явиться на ринку в білому, чорному та червоному кольорах. За даними інсайдера, новинка надійде в масове виробництво цього місяця, при цьому Apple розраховує продати 25-30 мільйонів примірників гаджета в 2022 році.

Головна відмінність нового iPhone SE від попередника, крім мобільної платформи, стане підтримка мереж 5G (mmW і sub-6). Його дизайн не зміниться – це буде та ж класична “вісімка” з апаратним сканером відбитків пальців на передній панелі. Більше подробиць про новинку компанія розкриє під час заходу, запланованого на завтра, 8 березня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.