Користувачі звинуватили Samsung у навмисному уповільненні смартфона Galaxy S22 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися скарги користувачів смартфона Galaxy S22 Ultra. На їхню думку, компанія Samsung свідомо уповільнює гаджети.

Повідомлення зі скаргами нещодавно з’явилися на офіційних форумах південнокорейського виробника. Крім того, наявність проблеми вже підтвердили деякі профільні видання. Намагаючись розібратися у ній, експерти знайшли можливу причину уповільнення продуктивності смартфона Galaxy S22 Ultra. На їхню думку, працездатність пристрою знижується у зв’язку з наявністю у списку його софту програми Game Optimizing Service. Воно забезпечує оптимізацію ігор. При цьому через нього повільніше працюють багато програм. Цей список складається із 10 тисяч найменувань. У ньому присутні такі популярні сервіси, як Samsung Pay, TikTok, Netflix та Instagram, але відсутні бенчмарки GeekBench та 3DMark.

Один з експертів провів випробування та встановив, що Game Optimizing Service справді має відношення до описаної проблеми. Він змінив назву однієї з програм, вписавши ім’я продукту, який є у широкому списку. Це призвело до дворазового падіння продуктивності. Фахівці зазначають, що проблемне програмне забезпечення встановлено не у всіх моделях від Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.