Яким буде новий фірмовий процесор Apple для комп’ютерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple 8 березня проведе презентацію, на якій представить довгоочікувані iPhone SE 3, iPad Air 5 та, можливо, кілька нових комп’ютерів Mac з чіпом M2. Один розробник вже виявив підтвердження існування нового чіпа для MacBook Air, MacBook Pro та інших ПК Mac.

Повідомляється, що в останні тижні Apple тестує новий процесор з 8-ядерним CPU та 10-ядерним GPU на кількох комп’ютерах Mac з останньою бета-версією macOS.

Чіп M2 стане першим апдейтом кастомних процесорів Apple з моменту дебюту M1 у листопаді 2020 року. Новинка відрізнятиметься підвищеною продуктивністю та енергоефективністю. Очікується, що Apple встановить чіп M2 в оновлений MacBook Air та 13-дюймовий MacBook Pro. Крім цього, Apple може оновити Mac mini.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.