Названо головну нестачу сучасних смартфонів Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екрани смартфонів Samsung з роками стають все яскравішими і яскравішими. Звичайно, вищі рівні яскравості споживають більше енергії, тому телефони Galaxy знижують яскравість екрана, коли досягають критично низького рівня заряду батареї. І це є нюанс.

На думку автора профільного видання Sammobile, головним недоліком сучасних смартфонів Samsung є те, що при падінні рівня заряду до 5% Samsung знижує рівень яскравості настільки, що доводиться дивитися на майже чорний екран. У результаті користувачеві доводиться чи не навпомацки шукати повзунок, щоб додати яскравість. Це завдає незручностей.

«Я розумію, що зниження яскравості екрану — один із найкращих способів зберегти заряд батареї, але чи це має бути так погано реалізовано, як на телефонах Galaxy прямо зараз?», — запитує автор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.