Перші реалістичні зображення Samsung Galaxy S23 із камерою під екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський інсайдер Ice Universe, який злив безліч достовірної інформації про смартфони лінійки Galaxy S22, опублікував перші комп’ютерні зображення Galaxy S23.

Схоже, інсайдер просто взяв зображення Galaxy S22, прибрав отвори для фронтальної камери. Варто зазначити, що Samsung вже випустила смартфон із підекранною камерою. Ним став флагман Galaxy Z Fold 3, що згинається. Звичайно, якість такої селфі-камери поки страждає, але для візеодзвінків вона відмінно підходить.

Крім того, варто відзначити, що ZTE Axon 20 5G був першим телефоном із камерою під екраном. Він вийшов ще у вересні 2020 року. Потім з’явився Axon 30 5G. Xiaomi має смартфон Mix 4 з підекранною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ice Universe додав, що Samsung поки не прийняла остаточного рішення щодо використання підекранної камери в Galaxy S23. Південнокорейський виробник ухвалить рішення після випуску Galaxy Z Fold 4. Якщо в цьому смартфоні технологія буде виведена на новий рівень, то її використовуються і в наступному флагмані.

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони та датчики зображення Samsung. Також він першим показав точні зображення смартфонів із екранами-водоспадами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.