iPhone SE+ 5G в деталях за три дні до анонсу: доступні версії та кольори

Надійний аналітик Мінґ-Чі Куо опублікував свіжі дані про новий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple проведе наступного тижня велику презентацію, на якій, як очікується, буде представлено оновлений iPad Air та новий iPhone SE. За останніми даними, він може називатися iPhone SE+ 5G і коштуватиме від 300 доларів.

Надійний аналітик Мінґ-Чі Куо опублікував свіжі дані про новий смартфон, підтвердивши, що він буде побудований на базі однокристальної системи Apple A15, а також розкривши деяку нову інформацію. За його словами, смартфон iPhone SE+ 5G буде доступний з 64 ГБ, 128 ГБ та 256 ГБ пам’яті у трьох кольорах – білому, чорному та червоному. Його форм-фактор буде аналогічним iPhone SE (2020), але цього разу покупці отримають підтримку 5G (mmW і sub-6).

Мінґ-Чі Куо також сказав, що iPhone SE+ 5G надійде у масове виробництво цього місяця. Крім того, Apple розраховує відвантажити цього року 25-30 мільйонів цих смартфонів.

Презентація відбудеться 8 березня 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.