Наскільки більшим може бути виріз в екрані iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ходять чутки, що в iPhone 14 Pro і Pro Max компанія Apple може нарешті замінити набридлу багатьом «чубчик» на простий виріз в екрані. Стало ясно, наскільки великим він може бути.

Справа в тому, що Apple iPhone оснащені складною технологією Face ID, для якої потрібна безліч компонентів. Через це компанія, швидше за все, оснастить дорожчі моделі iPhone 14 вирізом у формі пігулки для селфі-камери та інфрачервоної камери, а також додатковим круглим отвором для точкового проектора.

Згідно з новим зображенням, що з’явилося в мережі, отвір матиме діаметр 5631 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тобто, по суті, Apple просто прибрала простір, що оточує виріз. Не схоже, що окремі компоненти зменшились. Звичайно, вирізи займатимуть менше місця, ніж «чубчик», але кінцевий результат може виглядати не так вишукано, як передбачалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.