Представили новинки Samsung Galaxy A-серії: яскравий дизайн та просунуті камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Асортимент компанії поповнили моделі Galaxy A13 4G та Galaxy A23. Незважаючи на належність до молодшої фірмової лінійки, вони можуть похвалитися рядом функцій більш дорогих моделей, включаючи ємні АКБ із швидкою зарядкою та просунуті можливості мобільної зйомки.

Samsung Galaxy A13 4G

Смартфон оснащений 6,6-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Fill HD+ та частотою оновлення 60 Гц. Він побудований на базі неназваного восьмиядерного процесора (імовірно Exynos 850), і представлений у конфігураціях пам’яті з 3, 4 та 6 ГБ ОЗУ, а також накопичувачем на 32, 64 або 128 ГБ. Ємність акумулятора новинки становить 5000 мАг, підтримується швидка 25-ватна зарядка. Пристрій працює під керуванням прошивки One UI 4.1 на базі Android 12.

На задній панелі гаджета розмістилися чотири камери: основна на 50 Мп з апертурою f/1.8, надширококутна 8-мегапіксельна, а також модулі для макрозйомки та визначення глибини знімка (2 Мп кожен). Селфі-камера оснащена одним 8-мегапіксельним сенсором з діафрагмою f/2.2. Вага смартфону становить 195 г, габарити – 165,1 х 76,4 х 8,8 мм. Samsung Galaxy A13 4G буде випускатися в синьому, персиковому, білому та чорному корпусах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A23

Спадкоємець Galaxy A22 обзавівся 60-герцевим IPS-екраном діагоналлю 6,6 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та «краплю» для 8-мегапіксельної фронталки (f/2.2). До складу модуля його основної камери увійшли сенсори на (50 f/1.8), 8 (надширококутне скло), 2 (макро) та 2 Мп (датчик глибини). Корпус пристрою виконаний з полікарбонату Glasstic, а передня панель прикрита загартованим склом Gorilla Glass 5.

За продуктивність новинки відповідає восьмиядерний процесор, назва якого поки що не оголошена – за чутками, мова про Snapdragon 680. Обсяг оперативної пам’яті моделі становить 4,6 або 8 ГБ, а вбудованої – 64 або 128 ГБ у різних конфігураціях. Серед інших особливостей моделі відзначаються АКБ на 5000 мАч зі швидкою 25-ватною зарядкою та бічний сканер відбитків пальців. При габаритах 165,4 х 76,9 х 8,44 мм гаджет важить 195 г.

Дата початку продажу та ціна новинок Samsung будуть оголошені компанією пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.