Злили фотографії незвичайного для OnePlus смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах китайської соціальної мережі з’явилися зображення задньої панелі передбачуваного OnePlus 10, на яких видно, що модуль камери досить відрізняється від свого аналога Pro.

За словами одного з користувачів Weibo, зображення отримано з промислових джерел, хоча інформації про те, до якої моделі належить задня панель, не так багато. При погляді на дизайн видно, що модуль камери відсутній, а натомість він схожий на камеру Xiaomi 12.

Схоже, що в нього є одна основна масивна камера, розташована в лівому верхньому кутку, і три інших вирізи, в яких можуть розміщуватися ультраширококутна камера, телекамера і навіть монохромна камера. Фотографії також показують, що пристрій принаймні буде поставлятися в білому та матово-чорному кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак є ймовірність, що ця задня панель може належати і OnePlus Nord 3, про яку останнім часом з’являється все більше чуток. Так, вважається, що він матиме 6,7-дюймовий OLED-дисплей Full-HD+ із частотою оновлення 120 Гц. Пристрій, ймовірно, матиме розташований по центру отвір для selfie камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.