Очікуваний OnePlus 10 показали на шпигунському знімку (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випустивши смартфон OnePlus 10 Pro, компанія не показала його базової моделі — але, за чутками, вже готується до її прем’єри. У мережі з’явилася перша фотографія неанонсованого пристрою, екстер’єр якого помітно відрізняється від представлених гаджетів бренду.

Знімок невідомого смартфона опублікував у Weibo інсайдер під ніком ShadowLeak. Про пристрій поки відомо небагато: судячи з фото, воно буде представлено як мінімум у двох кольорах корпусу (чорного і білого), і отримає модуль основної камери з трьома або чотирма датчиками зображення, що відрізняється за конфігурацією від OnePlus 10 Pro. Технічні характеристики гаджета невідомі, але інформатор поділився своїми думками щодо цього.

Передбачається, що новинка буде побудована на базі процесора Snapdragon 8 Gen 1 та отримає 8 ГБ ОЗУ та 128 ГБ вбудованої пам’яті у базовій конфігурації. Крім того, гаджет може бути оснащений 6,55-дюймовим AMOLED-екраном із частотою оновлення до 120 Гц. Нарешті, очікується, що акумулятор смартфона матиме підтримку технології швидкої зарядки потужністю до 80 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата анонсу та інші подробиці про модель OnePlus 10 наразі невідомо. За чутками, компанія може представити смартфон разом із більш продуктивною Ultra-версією, але підтвердження цієї інформації поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.