Який смартфон купити замість iPhone

Що робити тим, хто хотів змінити старий iPhone і не встиг придбати його за прийнятною ціною? Варіантів не дуже багато, але вони є: наприклад, купити iPhone або придивитися до флагманів на Android. Про них ми й розповімо.

Аналоги iPhone 13 Pro

Останній флагман від Apple запам’ятався багатьом чудовою камерою. На щастя, китайські смартфони давно наздогнали та перегнали iPhone за цими показниками. OnePlus 9 Pro – відмінний смартфон, камера якого заслуговує на увагу. У нього встановлено модуль із чотирьох камер: основна — 48 Мп та 50 Мп у ширококутного об’єктива. Знімки, зроблені у темряві, робляться без проблем та обробляються нейромережами.

Крім того, немає жодних проблем з автономністю : акумулятор на 4500 мА * год спокійно пропрацює добу і навіть довше без заряджання, а при програванні Full HD-відео спокійно працює більше 17 годин. Така автономність досягається завдяки Snapdragon 888. Чим може похвалитися смартфон?

  • 8 або 12 Гб оперативної пам’яті;
  • Type-C замість Lightning;
  • Діагональ дисплея 6.7 дюйми;
  • Сканер відбитків пальців під екраном;

Не так вже й погано, як вважаєте?

Що купити замість iPhone SE

У зв’язку з коригуванням курсу валют подорожчав навіть бюджетний iPhone SE 2020 . Враховуючи те, що смартфон досить популярний, він має безліч слабких місць. Наприклад, застарілий дизайн, слабкий акумулятор і навіть обмежений у потужності процесор. Чим його замінити?

Найкращий варіант – це Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE , який вийшов недавно і встиг стати хітом. Смартфон кращий за iPhone SE 2020 практично всім.

  • Безрамковий екран 6.65 дюйми з частотою 90 Гц;
  • Мінімальний об’єм пам’яті 128 Гб;
  • Модуль 5G;
  • Оперативна пам’ять 6 чи 8 Гб;
  • Акумулятор 4250 мА*год та функція швидкої зарядки 33 Вт.

Все це працює під управлінням спритного процесора Snapdragon 778G. Дізнатися, скільки він коштує, можна за посиланням нижче.

Який смартфон для ігор краще

Будь-який iPhone відмінно підходить для ігор – це факт. Ви можете грати навіть на iPhone 7 або iPhone SE, не відчуваючи жодних складнощів та лагів. Чим зараз замінити смартфон від Apple? Все дуже просто. Скажу чесно, не доведеться навіть переплачувати зайвого, щоб частіше грати.

Придивіться до Realme Neo GT 2 – це недорогий ігровий смартфон з великим безрамним екраном 6.62 дюйми. Усередині встановлений Snapdragon 870 5G, який допоможе вам насолодитися іграми. Ви можете вибрати 8 або 12 Гб оперативної пам’яті, а також 128 або 256 Гб вбудованої пам’яті.

Якщо думаєте, що Realme не є одночасно камерофоном, то сильно помиляєтеся: основна камера в ньому на 64 Мп, а фронтальна – 16 Мп. Автономність смартфона – його сильна сторона. Акумулятор на 5000 мА * год швидко не сяде, а заряджається дуже швидко, адже смартфон підтримує швидку зарядку до 65 Вт. Загалом треба брати!

Який Андроїд купити після Айфону

Серед наших читачів багато тих, хто виявився не має можливості витратити багато грошей: хотілося купити новий iPhone , але явно не за такими цінами.

Насправді, все не так уже й погано. Якщо збираєтеся перейти з iOS на Android , то придивіться до Xiaomi Mi 11 Ultra – торішній флагман, як і раніше, є актуальним серед покупців. Щоправда, і коштує так само багато. Варто обмовитися – це все одно дешевше, ніж топовий iPhone.

За 950 доларів ви отримаєте 8 Гб оперативної пам’яті, 256 Гб вбудованого сховища, чіп Snapdragon 888, акумулятор 5000 мА * год і шалену основну камеру. Приємний бонус: допоміжний дисплей на задній панелі, який працюватиме навіть із 10% заряду. Особливо подобається покупцям основний екран — 6,81 дюйма, якого вистачає для різних завдань.

Виходить, що не так вже й погано: замінити iPhone цілком можливо, отримавши пристрій з порівнянними характеристиками за старою ціною смартфона від Apple.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.