Нова інформація про vivo X Fold — перший складний смартфон компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інформатор Digital Chat Station виклав у мережу характеристики майбутнього смартфона vivo X Fold – передбачуваного флагмана-розкладачки.

За інформацією інсайдера vivo X Fold стане першим розкладним смартфоном компанії. На тильній стороні гаджета – 6,5-дюймовий дисплей з вигнутими краями, роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. Також пристрій буде мати конструкцію, що складається всередині, аналогічну смартфонам Samsung, HUAWEI, Xiaomi і OPPO. Можливі характеристики внутрішнього екрану такі: діагональ 8 дюймів, роздільна здатність Quad HD+ та частота оновлення 120 Гц.

Vivo X Fold побудують на чіпі Snapdragon 8 Gen 1 і оснастять акумулятором ємністю 4600 мАг з підтримкою швидкої 80-ватної зарядки та бездротової 50-ватної. Про обсяг оперативної та вбудованої пам’яті інформації поки що немає, зате згадується, що гаджет матиме на борту чотирикамерний блок камер: 50 Мп, 48 Мп, 12 Мп та 8 Мп. Передбачається, що передній та внутрішній дисплеї оснастять ультразвуковим сканером відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.