Деякі користувачі нового смартфона Samsung Galaxy S21 FE поскаржилися на екран

Деякі покупці Galaxy S21 FE виявили, що після виходу телефону на ринок у дисплея іноді виникають проблеми з частотою оновлення.

Samsung оснастив свій Galaxy S21 FE 6,4-дюймовим дисплеєм з максимальною частотою оновлення 120 Гц. Однак у ньому відсутня підтримка змінної частоти оновлення, яку пропонують преміальні флагманські смартфони Samsung, що означає, що дисплей може показувати технічно або 120 Гц, або 60 Гц, і нічого між ними.

Однак, як виявили деякі власники, програмне забезпечення інколи намагається відобразити частоту оновлення нижче 60 Гц, що призводить до деяких затримок у роботі Galaxy S21 FE. В одній із тем форуму підтримки, де зібрано кілька повідомлень про подібну поведінку, проблема описана як “викликає величезні затримки та заїкуватості” в анімації телефону.

Співробітники SamMobile також повідомляють про цю проблему і відзначають можливе, хоч і тимчасове рішення: мабуть, просте вимкнення і повторне включення екрана повертає все в робочий стан. В даний час неясно, чи це проблема, пов’язана з апаратним забезпеченням, або це викликано програмним забезпеченням, але останнє здається більш ймовірним, вважає видання 9to5google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.