Підрядники Apple розповіли про дизайн наступних iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляється, Apple вже розпочала пробне виробництво наступних моделей iPhone, готуючись до традиційного запуску восени. Завдяки цьому з’явилися нові подробиці майбутніх смартфонів. Зокрема, китайські інсайдери вже дізналися, як вони зміняться зовні.

Згідно з новими повідомленнями, дві молодші моделі серії iPhone 14, як і раніше, будуть оснащуватися екраном з «чубчиком», а діагоналі їхніх екранів становитимуть 6,1 та 6,7 дюйма. Однак топові iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max повинні отримати дисплей з двома отворами: одним круглим та другим довгастої форми. При цьому для матриць всіх версій смартфонів лінійки буде характерна частота оновлення 120 Гц. Крім того, джерела з ланцюжка постачання підтвердили скасування виходу цього року mini-версії. Є також інформація про зменшення виступу основної камери, але не уточнюється, для яких моделей це буде характерно.

Також стало відомо, що Pro-версії вперше в історії iPhone оснащуватимуться 8 ГБ оперативної пам’яті. До того ж, Apple продовжить удосконалювати можливості зйомки своїх гаджетів, оснастивши топові моделі 48-мегапіксельною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, всі перераховані вище покращення призведуть до підвищення цін на новинки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.