Apple шукає нових партнерів для виробництва власних 5G-модемів для iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple веде попередні переговори з новими постачальниками про тестові замовлення на перші модемні чіпи 5G власної розробки для iPhone 2023, повідомляє видання DigiTimes.

Джерела стверджують, що Apple веде переговори з ASE Technology, якій належать Advanced Semiconductor Engineering (ASE) та Siliconware Precision Industries (SPIL), щоб випустити пробну партію своїх перших модемів 5G для майбутніх iPhone.

Раніше ASE та SPIL виступали виробничими партнерами Qualcomm із випуску 5G-модемів для iPhone, включаючи Snapdragon X65 5G, який з недавнього часу виробляється Samsung Electronics.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За оцінками аналітиків, Apple поставить не менше 200 млн нових iPhone у 2023 році і, безсумнівно, компанія покладатиметься на кількох партнерів у випуску 5G-модемів та радіочастотних приймачів.

Apple також домовилася зі своїм основним партнером TSMC про початок масового виробництва власних модемних чіпів, які з’являться у iPhone 15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.