Тести Samsung Galaxy S22+ та S22 Ultra показали безглуздість швидкої зарядки у смартфонах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року Samsung нарешті додала по-справжньому швидку зарядку у свої флагманські смартфони Galaxy S22+ та S22 Ultra. Але як швидше стали заряджатися пристрої з приходом довгоочікуваного нововведення?

Для початку, щоправда, варто відзначити, що базовий Galaxy S22 отримав лише 25-Вт зарядку – вона ж використовувалася у минулорічному Galaxy S21. А ось Plus-і Ultra-версії смартфона оснастили вже підтримкою 45- та 65-Вт технологій.

Але, як виявилося, насправді від них немає жодного штибу. Результати тестування швидкості зарядки апаратів продемонстрували, що і Samsung Galaxy S22+ і Galaxy S22 Ultra заряджаються приблизно однакову кількість часу як від зарядника на 25, так і від блоків на 45 і 65 Вт:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На графіку вище можна побачити, що Galaxy S22+ заряджається за 1 год 2 хв від 25Вт зарядного пристрою і за 1 год 1 хв від 45Вт. У той же час у Galaxy S22 Ultra ці показники дорівнюють 1 год 4 хв і 0 год 59 хв відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.