Categories: Смартфони

Google спростила всім власникам Android-смартфонів спілкування в месенджерах

Share

Американська корпорація Google постійно створює різні сервіси та алгоритми, спрямовані на спрощення життя людей. Ось уже як більше року в її фірмовому поштовому клієнті Inbox є «розумні відповіді», що дозволяють швидко відповідати на ті електронні листи, в яких є певний зміст. Це дуже зручно і економить багато часу, особливо коли доводиться працювати з електронною поштою кожен день. Втім, «пошуковий гігант» вирішив не зупинятися на досягнутому.

Починаючи з 17 лютого 2017 року функція «розумних відповідей» доступна всім власникам Android-смартфонів, що використовують програми Gmail, Allo і Android Messages, але і це ще не все. Прес-служба Google повідомляє, що вже зовсім скоро вона забезпечить підтримку такої функції у всіх сторонніх месенджерах, в тому числі в самих популярних – Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, Line, WeChat і Twitter.

Реалізувати таку функцію Google має намір не за рахунок співпраці з розробниками, а за допомогою своїх можливостей забезпечити глибоку інтеграцію з операційною системою Android. Для впровадження «розумних відповідей» у всіх месенджерах вона випустить додаток під назвою Reply, яка буде доступна для завантаження всім бажаючим з магазину Google Play вже в першій половині 2018 року, тобто в найближчі місяці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програмне забезпечення Google Reply вміє визначати базовий контекст листування, а потім на його основі пропонувати використовувати певні пропозиції. Програма вміє працювати з місцем розташування, календарем і іншими сервісами, тому вона дійсно є корисною. Нове ПЗ було створено співробітниками підрозділу Area 120, що займається створенням експериментальних програм.

Вже зараз всі охочі можуть подати заявку на участь в тестуванні додатка Reply, щоб спростити спілкування в месенджерах. Програма доступна виключно на смартфонах, що працюють під управлінням операційної системи Android. Поява такої на iPhone, iPad і iPod Touch не очікується у зв’язку з тим, що ОС iOS, на базі якої вони працюють, не дозволяє реалізувати підтримку «розумних» відповідей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Останнє оновлення iOS виправляє дуже серйозну помилку на всіх iPhone

    iOS 17.5.1 вже доступна для всіх iPhone, що підтримують iOS 17, і покликана виправити помилку,…

    22.05.2024

    Київстар піднімає ціни на деякі тарифи

    Українська компанія мобільного зв’язку «Київстар» внесла зміни у свої тарифні плани. Зміни були спричинені потребою…

    21.05.2024

    Фахівці назвали 5 перевірених міфів про Android

    iPhone від Apple завоював безліч шанувальників, особливо у США, завдяки популярності iMessage. Часто можна почути,…

    21.05.2024

    10 нових пристроїв Samsung представить на літній презентації

    Цього літа компанія Samsung проведе масштабну презентацію нових продуктів, в рамках якої представить флагманські складні…

    21.05.2024

    Перші зображення розкладачки Honor Magic V Flip потрапили в мережу

    Авторитетний китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився у соцмережі Weibo першими зображеннями майбутнього…

    21.05.2024

    Dell представила безшумну мишу яка коштує 1500 гривень

    Компанія Dell представила свою тиху мишу Silent Mouse MS355. Її конструкція дозволить користувачеві не відволікатися…

    21.05.2024