Так виглядає Nubia Z40 Pro: перший Android-смартфон із магнітною зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За тиждень до офіційної презентації Nubia показала свій новий флагман Z40 Pro, який стане першим на ринку Android-смартфоном із магнітною бездротовою зарядкою у стилі MagSafe від Apple.

Якісні зображення апарату опублікували у китайській соцмережі Weibo. У нього вигнутий OLED-дисплей та величезний модуль камери з логотипом бренду.

Z40 Pro стане ще й першим Android-смартфоном із новим 50-мегапіксельним датчиком Sony IMX787 розміром 1/1.3 дюйма. У нього 35-міліметровий об’єктив та діафрагма f/1.6. Компанія стверджує, що сенсор вловлює на 80% більше світла, забезпечує збільшення різкості на 78% та зниження шуму на 35%. Ось приклади фото:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші дві камери – 64 Мп і телеоб’єктив з роздільною здатністю 8 Мп для п’ятикратного оптичного зуму. Є оптична стабілізація і всеспрямований фокус, який, за словами Nubia, на 70% швидше за інші рішення.

Новинка отримає топовий процесор Snapdragon 8 Gen 1, до 16 ГБ оперативної пам’яті та акумулятор ємністю 4200 мАг. У комплекті буде адаптер живлення потужністю 120 Вт. Для бездротової зарядки випустять шайбу, що нагадує MagSafe.

Це не перша спроба зробити аналог магнітної зарядки від Apple – в 2021 Realme показувала MagDart, але сумісних смартфонів так і не вийшло. Інші подробиці про Nubia Z40 Pro невідомі. Його презентація відбудеться 25 лютого. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.