Названо найкращий смартфон першої половини 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знайти хороший Android-смартфон – завдання не з простих. Флагмани я відразу відкидаю, бо кожен з них коштує просто шалених грошей, а якість зазвичай не сильно краща за смартфони із середнього цінового сегменту. На терені топових середнячків зараз впевнено лідирують телефони від Xiaomi. Їх так і називають – топ за свої гроші. Китайцям вдалося повністю завоювати цю частину ринку, і зупинятись вони схоже не збираються. Сьогодні до продажу надійшла глобальна версія Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G. Забігаючи наперед скажу, що тут є чому здивуватися.

Буквально днями у компанії Xiaomi нам представили глобальну версію нових вбивць Samsung – Redmi Note 11 Pro та Redmi Note 11 Pro 5G. Смартфон вийшов просто бомбовий. Здається, тут все на місці: і крутий екран із частотою 120 Гц, і класна камера, і автономність на висоті. Але все по порядку.

Новий Redmi Note 11

З погляду дизайну, Redmi Note 11 Pro – просто супер. Спробуйте подивитись на нього збоку – ну флагман. Зовнішній вигляд смартфона з одного боку нагадує нам попередню модель , з іншого – тут з’явилися плоскі грані – тренд 2022 року, успішно запозичений у iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів скаржаться на незручність використання таких гаджетів, але в Redmi Note 11 Pro все має бути добре, бо грані тут пластикові, а не металеві.

І передня та задня панель виконані зі скла. Відбитків не залишатиметься — задня панель покрита матовим напиленням. З міцністю теж все гаразд, виробник заявляє про захист склом Gorilla Glass 5 . Рамки теж дуже тонкі. Корисна площа екрану складає 86,1%.

З колірних рішень виробник пропонує:

  • Milky Way Blue (білий із блакитним відливом).
  • Mysterious Black (чорний).
  • Forest Green (зелений).
  • Mysterious Black (чорний).
  • Timeless Purple (фіолетовий).

Мені найбільше сподобався фіолетовий. Виглядає оригінально, а значить з таким смартфоном ви точно не загубитеся у натовпі. Якщо любите класичні відтінки, вони також є. Бажаєте чорний – будь ласка, білий – без проблем.

Характеристики Redmi Note 11

Рецепт нових Redmi дуже простий. Китайці просто пробіглися всіма важливими параметрами, на які звертає увагу користувач і впровадили сюди максимум можливостей, заощадивши на дрібних деталях. Єдине, що Redmi Note 11 Pro 5G крутіше буде за рахунок чіпа.

Втім, оцініть характеристики нових смартфонів Redmi :

  • AMOLED-екран 6,67 із частотою оновлення 120 Гц.
  • Основна камера: 108 МП, ультраширик 8 МП, датчик із мікрооб’єктивом на 2 МП.
  • Фронтальна камера: 16 МП.
  • Процесор: MediaTek Helio G96 920/Snapdragon 695 у версії 5G.
  • Пам’ять: 6/8 ГБ оперативної та 64/128 ГБ постійної.
  • Акумулятор на 5000 мАг.
  • Швидка зарядка 67 Вт.

І Redmi Note 11 Pro та Redmi Note 11 Pro 5G гранично схожі один на одного. Єдиною важливою відмінністю є процесор. У класичній версії це буде MediaTek Helio G96 920, тоді як у моделі з 5G буде встановлено Snapdragon 695.

Щодо характеристик відразу ж у вічі впадає основний модуль камери на 108 МП . Для пристрою із середнього цінового сегмента на папері виглядає все більш ніж гідно.

Також окремо відзначимо дисплей Redmi Note 11 Pro . Тут компанія зробила акцент не тільки на 120 Гц, але і на його піковій яскравості , яка для HDR-контенту становить аж 1200 ніт.

Який смартфон купити у 2022 році

Зі смартфонів у своєму ціновому сегменті Redmi Note 11 Pro конкурувати просто не з ким. Візьміть будь-який схожий смартфон і переконайтеся, що нічого кращого на ринку просто не існує.

Якби я вибирав смартфон собі, вибір упав би або на Redmi Note 11 Pro, або на Redmi Note 11 Pro 5G. Вони обидва чудово справляються зі своїми завданнями, і їхніх характеристик вистачить на найближчі кілька років. Хочете пристрій для ігор – беріть версію з 5G, хочете для повсякденного використання – беріть класику.

Чи варто купувати Redmi note 11 Pro

Якщо ви шукали недорогий смартфон з гарною камерою , Redmi Note 11 Pro – чи не єдиний варіант. Звичайно, крім Redmi у Xiaomi є ще свої смартфони, та й Poco X3 Pro ніхто не скасовував , але погодьтеся, новинку купувати завжди приємно.

За оновлення Android можна не переживати. Останнім часом смартфони Redmi оновлюються цілком непогано. Плюс, китайцям треба віддати належне: навіть якщо нова версія Android буде недоступною для цих пристроїв, MIUI все одно продовжить оновлюватися.

Продаж смартфона вже стартував, тому ви можете купити його прямо зараз. Як завжди, компанія пропонує смачну ціну на старті .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.