Android-смартфон Samsung Galaxy S9+ на Snapdragon 845 протестований в AnTuTu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У бенчмарке AnTuTu засвітився один з нових флагманів Samsung, який буде представлений в кінці лютого. Мова йде про Samsung Galaxy S9+ на базі чіпа Qualcomm Snapdragon 845.

Як повідомляє портал GSMArena , в AnTuTu був помічений Samsung Galaxy S9 + з модельним номером SM-G9650. Ця модель має восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 і 6 ГБ оперативної пам’яті, тоді як пару днів тому в бенчмарку Geekbench версія Galaxy S9 + оснащувалася чіпом Exynos 9810 з 4 ГБ ОЗУ. Смартфон має дисплей зі співвідношенням сторін 18:9, вбудований накопичувач на 64 ГБ і працює під управлінням мобільної операційної системи Android 8.0 Oreo.

Як очікується, Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + на базі Qualcomm Snapdragon 845 будуть призначені виключно для китайського та американського ринку, тоді як для інших країн нові флагмани будуть випущені з процесором Samsung Exynos 9810. Анонс наступників Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8 + відбудеться на спеціальному заході 25 лютого, напередодні офіційного старту виставки MWC 2018. А в продаж вони надійдуть в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.