Флагмани Samsung, Apple, Google та Xiaomi зійшлися у битві автономності (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор популярного YouTube-каналу Mrwhosetheboss провів порівняльне тестування автономності флагманських смартфонів різних брендів. У випробуванні брали участь Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra (Exynos), Apple iPhone 13 Pro Max, Google Pixel 6 Pro та Xiaomi 12 Pro – але переможцем, як водиться, став лише один пристрій.

На початку відео блогер підкреслив, що на всіх гаджетах були встановлені стандартні налаштування, а їх акумулятори заряджені на 100%. Після першого «раунду», що включає півгодинний перегляд потокового відео та 30-хвилинну ігрову сесію, у лідери вийшов iPhone 13 Pro Max, у якого залишився 91% заряду акумулятора. Samsung Galaxy S22 Ultra та Xiaomi 12 Pro за підсумками випробування зберегли 87% ємності АКБ.

Підсумовуючи перший етап, автор ролика зазначив, що ємність не завжди грає ключову роль, оскільки у смартфона Apple вона становить 4352 мАг, а у нового флагмана Samsung – 5000 мАг. Він припустив, що південнокорейська компанія може покращити енергоефективність пристрою з подальшими оновленнями програмного забезпечення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другим випробуванням став рендеринг відео. Найшвидше з ним впорався iPhone 13 Pro Max – він же виявився переможцем у загальному заліку, протримавшись на одному заряді 10 годин та 27 хвилин. Samsung Galaxy S22 Ultra та Galaxy S21 Ultra пропрацювали в такому режимі 488 та 495 хвилин відповідно. Четверте місце зайняв Xiaomi 12 Pro (7 годин 34 хвилини), а останнє дісталося Google Pixel 6 Pro, який протримався на 28 хвилин менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.