Redmi Note 11 Pro 5G: дисплей 120 Гц, NFC та ємний акумулятор за вигідною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Redmi оголосила про старт продажів глобальних версій смартфону Redmi Note 11 Pro 5G та його LTE-версії. Крім продуктивного заліза, новинки отримали просунуті камери з датчиками на 108 Мп, ємні акумулятори із швидкою зарядкою та широкий набір інших корисних характеристик за розумною ціною.

Redmi Note 11 Pro 5G оснащений 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та невеликим отвором для 16-мегапіксельної фронталки вгорі по центру. Частота оновлення 120 Гц підвищує плавність зображення, а рахунок прискореної до 360 Гц частоти опитування сенсор швидко і безпомилково реагує на дотики. Такі характеристики порадують любителів мобільного геймінгу та можуть дати перевагу у змагальних іграх.

Апаратна платформа Redmi Note 11 Pro включає продуктивний процесор Snapdragon 695 5G у зв’язці з 6/8 ГБ ОЗП та накопичувачем на 64 або 128 ГБ у різних конфігураціях. Потужності цього заліза вистачить і роботи, і розваг. Збільшити обсяг внутрішньої пам’яті можна за допомогою картки microSD. За автономність смартфона відповідає акумулятор на 5000 мАг, що підтримує 67-ватну зарядку для швидкого поповнення ємності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До складу основної камери гаджета увійшли датчики з роздільною здатністю 108 (основний), 8 (ширококутне скло) та 2 Мп (макрооб’єктив) для різних сценаріїв мобільної зйомки. Селфі-модуль також підтримує функцію розблокування по обличчю як альтернативу сканеру відбитків пальців на бічній грані корпусу. Доповнюють список особливостей моделі ІЧ-модуль для керування побутовою технікою та чіп NFC для безконтактних платежів за допомогою Google Pay.

Більш доступний Redmi Note 11 Pro відрізняється від 5G-версії моделлю процесора. Він побудований на базі восьмиядерного MediaTek Helio G96 і поставляється з тими самими конфігураціями пам’яті. Крім того, апарат оснащений додатковим датчиком глибини 2 Мп для портретної зйомки. В іншому моделі ідентичні – обидві обладнані стереодинаміками та 3,5-мм роз’ємом для дротових навушників.

При замовленні в офіційному магазині Xiaomi на AliExpress ціна Redmi Note 11 Pro 5G (6/64 ГБ) становитиме 21 740 грн. Версії обох смартфонів з 6/128 ГБ та 8/128 ГБ пам’яті коштуватимуть однаково – 23 922 та 25 376 грн. відповідно. Додатково заощадити на покупці до $15 можна за допомогою купонів продавця на сторінках товарів. Вендор також активує любителів фірмової техніки і пропонує купити захисне скло для новинок всього за $0,1.

Купити Redmi Note 11 Pro 5G

Ці ціни дійсні на дату публікації, кількість пристроїв обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.