Названо чотири функції MIUI, про які мало кому відомо

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

MIUI по праву вважається однією з найбільш функціональних програмних оболонок. Про появу нових функцій у MIUI, як правило, розповідають на презентаціях. Проблема полягає в тому, що їх мало хто дивиться. В результаті багато власників смартфонів Xiaomi навіть не здогадуються, на що здатні їх мобільні пристрої.

Реклама

ПЛАВАЮЧІ ВІКНА

Функція “Плаваючі вікна” активована в MIUI за замовчуванням. Виявити її можна в меню “Недавні програми”. Щоб відкрити аплет у плаваючому вікні, натисніть і утримуйте піктограму. Якщо вам ніколи раніше не доводилося користуватися функцією «Плаваючі вікна», можете переглянути демонстраційний ролик. Для цього виберіть у «Налаштуваннях» пункт «Спеціальні функції», після чого перейдіть у вкладку «Плаваюче вікно».

VR-ОСОБИСТІСТЬ

Ця функція використовується для захисту особистої інформації у програмах та веб-ресурсах. Вона дозволяє створювати віртуальні посвідчення особи. Вперше функція VR-особи була реалізована розробниками Xiaomi в MIUI 12. Для її активації оберіть в “Налаштуваннях” пункт “Захист конфіденційності”. Далі слід перейти у вкладку «Спеціальні дозволи», після чого вибрати підпункт «Управління VR-ідентифікатором».

УНІВЕРСАЛЬНИЙ СКАНЕР

У смартфонах Xiaomi присутній встановлений універсальний сканер. Він підходить для сканування не тільки QR-кодів, але й документів, фотографій, текстів та ін.

ПРИХОВУВАННЯ ПОВНОЕКРАННОГО ІНДИКАТОРА

У програмній оболонці MIUI реалізовано можливість приховування повноекранного індикатора. Зробити це можна в основних налаштуваннях “Головного екрана”, обравши пункт “Системна навігація”. Далі слід зрушити бігунок навпроти напису «Приховати повноекранний індикатор».

Наприкінці минулого року Xiaomi офіційно представила нову версію оболонки MIUI 13. Власники певних моделей смартфонів її вже отримали.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ