Categories: Смартфони

Шикарний Nokia 7 Plus з безрамковим екраном і подвійною камерою на живій фотографії

Share

В ході виставки MWC 2017, яка пройде в Барселоні з 26 лютого по 1 березня включно, відбудеться офіційний анонс смартфона Nokia 7 Plus, класичну версію якого ось вже як кілька місяців можна купити на території Китаю. Цей апарат отримав безрамковий екран із співвідношенням сторін 18:9, а також подвійну основну камеру з підтримкою всіх супутніх технологій і рішень, в тому числі оптичний зум.

Судячи з усього, фінська компанія HMD Global не стала чекати презентації Nokia 7 Plus на виставці, оскільки вона вже надала цей мобільний пристрій для тестування своїм ключовим партнерам. Китайський ресурс VTechgraphy отримав в свої руки ексклюзивну фотографію, яка проливає світло на зовнішній вигляд нового смартфона в реальному житті, а не на зображеннях, зроблених за допомогою комп’ютерної графіки.

Як легко можна помітити, шикарний Nokia 7 Plus дійсно володіє дисплеєм без бічних рамок, які займають майже весь простір на лицьовій частині. Відступ під екраном пустує, тоді як у верхній частині знаходиться розмовний динамік, фронтальна камера і ряд інших датчиків, що відповідає за нормальну роботу всього телефону. Смартфон має 2.5D-склом, за рахунок якого екран виглядає більш безрамковим, а мобільний пристрій зручніше тримати в руці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, Nokia 7 Plus отримає безрамковий 6-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18:9 і роздільною зданістю екрану 2160 на 1080 пікселів (FHD +), 8-ядерним процесор Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,0 ГГц, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, подвійною 12 Мп основною і 16 Мп фронтальною камерою, слот для карт пам’яті microSD до 128 ГБ включно, а також операційну систему Android 8.1 Oreo прямо «з коробки».

Презентація Nokia 7 Plus та інших смартфонів компанії HMD Global відбудеться 25 лютого, тобто в «нульовий» день виставки MWC 2018, тоді як протягом наступних днів усі відвідувачі цього заходу зможуть особисто ознайомитися з новинками, протестувати і потримати в руках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    5 непотрібних функцій сучасних смартфонів, за які ми переплачуємо

    Ви коли-небудь замислювалися, чому одні смартфони дорожчі за інші ? Зрозуміло, що флагмани отримують покращену…

    02.05.2024

    Куо: Apple Watch Ultra майже не отримають апаратних оновлень цього року

    Трохи більше півроку тому аналітик ланцюжка поставок Apple Мінг-Чі Куо заявив, що шанси на запуск…

    02.05.2024

    В Україні готують законопроект про роботу Telegram, Tik-Tok і YouTube

    Влада України зможе вимагати від соцмереж блокувати той чи інший канал. «В Україні готують законопроект…

    02.05.2024

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024