Nokia G21: новий бюджетник з 50 Мп камерою та автономністю до трьох днів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nokia представила новинку у своїй бюджетній лінійці – Nokia G21. Пристрій може похвалитися парочкою цікавих особливостей, а також дуже приємною ціною.

Так, в основі пристрою ліг чіп Unisoc T606. При цьому екран смартфона – 6,5-дюймовий з частотою оновлення до 90 Гц. Ємність акумулятора – 5050 мАг. Пристрій, за словами виробника, зможе пропрацювати до трьох діб від одного заряду. Є також підтримка швидкого заряджання на 18 Вт.

Основна камера у смартфоні на 50 Мп. Є також два модулі на 2 Мп. Оперативної пам’яті Nokia G21 – 4 ГБ. Постійною від 64 до 128 ГБ. Що ж до ціни, то за версію 4/64 ГБ попросять лише 170 євро (5500 гривень).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.