У мережу з’явилося якісне фото недорогого iPhone SE 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До березня залишилося зовсім небагато часу. А це означає, що все ближче весняна презентація Apple.

В рамках неї на нас чекає ряд анонсів, у тому числі і анонс нового недорогого смартфона бренду iPhone SE 5G. Довгий час ходили по мережі лише розмови про те, як виглядатиме довгоочікувана новинка. Але тепер у мережі з’явилося і «живе» фото телефону.

Завдяки старанням інсайдерів, ми можемо побачити, що Apple і справді вирішила використати дизайн, якому наприкінці року буде вже цілих 5 років. Саме тоді, в 2017 році, купертинівці презентували iPhone 8, який і став прообразом для нового iPhone SE 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому ж пристрій обіцяє бути досить сучасним. Як мінімум, в його основу ляже чіп Apple A15, який раніше дебютував у лінійці iPhone 13. Та й наявність 5G-модему не варто скидати з рахунків – раніше нічого подібного в лінійці SE навіть близько не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.